دانلودتحقیق در زمینه تولید آبميوه و کنسرو

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

دانلودتحقیق در زمینه تولید آبميوه و کنسرو

326813x150 - دانلودتحقیق در زمینه تولید آبميوه و کنسرو
-۶ بسته بندی بسته بندی انواع کنسانتره عموما در بشکه های پلاستیک یا استیل با لفاف نایلونی یا لفاف های آلومینیومی چند لایه می گیرد. ۵-۶ فرایند تولید کنسانتره آلبالو و پرتغال ميوه ↓ عيارسنجي وتوزين(افت وزني) ↓ ذخيره سازي ↓ شستشووجداسازي ميوه ↓ دم گير(آلبالو) ↓ خردكن وخوشه گير ↓ گرم كن ↓ پرس(آبگيري) ↓ آروماگيري وتغليظ اوليه ↓ شفاف سازي ↓ فيلتراسيون ↓ تغليظ ↓ پاستوريزاسيون ↓ سردخانه(پركردن بشكه وبسته بندي) ۶- ۶ عيارسنجي وتوزين:   دراين مرحله،با نمونه گيري از ميوه وتعيين بريكس آن به وسيله رفراكتومتر دستي ميزان قندميوه اندازه گيري شده وبراساس درصدآن،قيمت گذاري وسپس توزين ودرنهايت خريداري مي شود. ۷- ۶ ذخيره سازي:   معمولا”ميوه درجعبه هاي چوبي ويا به وسيله پالت باكس حمل مي شود.فضاوظرفيت خط تحويل مي بايست به نحوي باشد كه براحتي بتوان درحد۴۸تا۲۴ ساعت،توليد راذخيره سازي نمود،واين امر بايد طوري انجام پذيرد كه تداوم خط توليد اطمينان بخش باشد.بدين منظور معمولا”سيلوهايي بابدنه سيماني وياازجنس اس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *