مقاله صنایع غذایی با ترجمه: کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

1763869 - مقاله صنایع غذایی با ترجمه: کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی
عنوان: مقاله انگلیسی صنایع غذایی با ترجمه فارسی عنوان انگلیسی:  The Applications of Nanotechnology in Food Industry عنوان فارسی:  کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی قالب بندی: WORD تعداد صفحات فارسی: 20 دانلود فایل اصل مقاله چکیده نانوتکنولوژی پتانسیل کاربرد در صنایع غذایی،و پردازش بعنوان ابزارهای جدید برای رد پای پاتوژن ،سیستم های درمان بیماری ،بسته بندی غذایی ،و ارائه ترکیبات بیواکتیو در مکان های هدف را دارد. کاربرد نانوتکنولوژی در سیستم های غذایی روش های جدیدی را برای ارتقای ایمنی و ارزش تغذیه ای محصولات غذایی مهیا خواهد کرد . همچنین قوانین فعلی غذایی برای غذاهای نانو و ذرات جدید در زمینه ارزیابی احتمال خطر با استفاده از نانو تکنولوژی را در صنعت غذایی توصیف می کند. واژگان کلیدی: نانو تکنولوژی ،نانو بسته بندی ، صنعت غذایی، قوانین ، پوشش دار کردن مقدمه اکثر مواد وقتی نانو ساختار بندی می شوند ویژگی مختلفی دارند و این ویژگی های به مکان طراحی شده هر یا  اتم مولکول بستگی دارد  (ROCO و همکاران ۲۰۰۹) سیستم ها و مواد بدست آمده می …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *